Nieuws

24 September 2015

Jongens C van Toesj pakt alle punten!

Zaterdag 19 september was het zover; jongens c van volleybalvereniging Toesj speelde hun eerste wedstrijd van het seizoen. Met een nieuwe team samenstelling zijn zij dit seizoen van start gegaan in de eerste klasse. Het team is een mix team van jongens en meiden van 12 tot en met 14 jaar uit Heteren en Driel. De wedstrijd tegen jongens c van TweeVV werd sterk begonnen. De eerste set haalde Toesj met gemak binnen. Niet gek met de snoeiharde bovenhandse service van Marijn, en de harde smashes van Demi en Saar.
Tristan speelt dit jaar voor het eerst in niveau C. En wat een topper is dat, met zijn 12 jaar is Tristan de jongste van het team. Tristan ging voor de bal en bracht een aantal mooie paasjes naar mid-voor. De tweede set werd dan ook met gemak gescoord door Toesj.
De derde set was even lastig voor Toesj. Er werd een aantal fouten gemaakt door Toesj waardoor TweeVV inliep. Gelukkig haalde invalster Laura een aantal ballen van de grond en kon Toesj zich snel herpakken. Zo sleepten Toesj ook de derde set binnen.
Britt en Sanne zijn tevens nieuw in het team, zij speelden vorig jaar in een meisjes team bij Toesj. Britt en Sanne zijn twee stoere meiden die stonden te knallen tijdens deze wedstrijd. Het was natuurlijk erg spannend; de eerste wedstrijd in een nieuw team en dat tegen een jongensteam. Maar met de paasjes van Sanne en de set-ups van Britt werd het de jongens van Twee vv erg lastig gemaakt. Iedere donderdagavond wordt er anderhalf uur hard getraind in de sporthal in Heteren. Dat harde trainen werd beloond met 4-0 winst voor jongens C van Toesj. Goed gedaan jongens en meiden!

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw