Nieuws

3 October 2015

Eerste teams Toesj starten de competitie met vijf setter

Toesj H1 heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen met 3-2 van TiVoc H2. Ze begonnen, ondanks de veranderingen die er zijn doorgevoerd in het team, geweldig. Zowel verdedigend als aanvallend waren ze sterk. Ference heeft zijn debuut gemaakt als spelverdeler en heeft dat goed gedaan! De aller eerste set van het seizoen was nog even wennen. De tweede set hebben ze zichzelf goed teruggepakt. In de derde set hebben ze hun spel goed doorgezet. Vaak is de derde set de meest lastige set om te winnen. Heren 1 heeft het tegendeel bewezen. Ondanks de grote voorsprong in de vierde set wisten ze van de wedstrijd helaas alsnog een 5 setter te maken. Met een spannende 18-16 in de laatste set kunnen ze met een goed gevoel het seizoen in. ‘Jullie hebben hard gewerkt voor elkaar’, aldus de coach. En zo hoort het ook.
Ook Toesj Dames 1 heeft de nodige veranderingen doorgevoerd. Een mix van ervaring en jeugdspelers en een nieuwe trainer is even wennen. In Ede gingen ze voortvarend van start. De dames pakte vrij eenvoudig de eerste en tweede set. Helaas werd Tweevv sterker in de derde en vierde set en wist beide sets te winnen. Ook het punt in de vijfde set ging net aan de neus van Toesj voorbij waardoor de wedstrijd met 3-2 werd verloren.

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw