Nieuws

28 November 2015

De winst glipt Toesj MA net door de vingers

Vandaag heeft Toesj MA nipt 2-3 verloren. Door afmeldingen waren ze maar met z’n zessen, maar toch maakte ze er het beste van en gaan ze de eerste sethelft gelijk op met de tegenstander. Maar wanneer Sara door haar enkel gaat, moeten ze met vijf spelers doorgaan. De chaos die hierdoor ontstaat zorgde er uiteindelijk voor dat het team deze set moest laten liggen. De tweede set was Sara weer hersteld en dat was te merken! Na enkele spannende en mooie rallies gaat deze set naar Toesj. De derde set wordt dan ook met volle moed gestart en lijkt een herhaling van de tweede set te worden. Helaas slaat het noodlot toe en gaat Sara opnieuw door haar, al verzwakte, enkel. Zo staan ze wederom met z’n vijven in het veld. Net als in de eerste set is de terugkomst van Sara in de loop van de set niet meer voldoende om het tij te doen keren en deze set gaat naar de tegenstander. De vierde set blijft iedereen redelijk heel, wat Toesj de setwinst oplevert. In de vijfde set blijft het spannend, geen enkel team weet ruime voorsprong te krijgen en uiteindelijk komt Toesj op een 15-14 matchpoint te staan. Jammer genoeg wordt de spanning te hoog en gaat de service het net in. Ook het tweede en derde matchpoint van Toesj eindigt op deze manier. Uiteindelijk weet de tegenstander de laatste set en daarmee de wedstrijd binnen te slepen met een stand van 17-19. De meiden hebben alles gegeven en een zeer mooie wedstrijd gespeeld! De volgende keer blijven we allemaal heel en houden we de punten in eigen zak!

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw