Nieuws

28 November 2015

Toesj H3 behaalt zege met zijn geïmporteerde spelverdelers

Het derde heren team van Toesj heeft vandaag 3 setjes binnen weten te slepen. Het feit dat de tegenstander meerdere plaatsen boven ze staat verhoogt de vreugde. De spelverdelers van Toesj moesten van ver komen voor deze wedstrijd. Sander, die van H2 werd geleend, kwam vrijdag ochtend terug vanuit Israël. Heren 3 hun eigen spelverdeler, Petri, maakt het nog bonter en kwam pas de avond voor de wedstrijd thuis vanuit Vietnam. Het importeren van hun spelverdelers deed het team goed, aangezien ze de eerste drie sets met gemak weten binnen te slepen. In de vierde set ontstaat er een dipje waardoor er een 11-24 achterstand ontstaat. Ondanks het matchpoint van de tegenstander weet het team nog terug te vechten tot 18-24. Bij deze stand kwam dan toch uiteindelijk de bal op de grond in het veld van onze mannen. “Ik heb nog nooit zo lekker een laatste set verloren”, aldus Edwin terwijl hij lachend van het veld loopt

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw