Nieuws

15 January 2016

Kampioenen bij volleybalvereniging Toesj!

Ja hoor, het is ze gelukt! Volleybalteam jongens c van Toesj is winterkampioen geworden
Afgelopen jaar is het team van start gegaan in de eerste klasse van niveau c. Het team is een mix team met jongens en meiden in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar. Met een aantal nieuwe speelsters, zijn zij het seizoen sterk gestart. De eerste wedstrijden van het seizoen werden dan ook met gemak gewonnen. Gedurende het seizoen, werd het wat moeilijker. De wedstrijden werden goed gestart maar in de derde set kwam er altijd een dipje over het net heen waaien. Gelukkig kon het team zich in de vierde set herpakken waardoor de wedstrijden toch gewonnen werden. En maar goed ook, want er waren meer teams in de strijd naar het kampioenschap. Het team is afgelopen jaar erg gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een sterk samenspelend team. Met een totaal aantal punten van 45 uit 11 wedstrijden, en maar 1 verloren wedstrijd, mag het team erg trots zijn op zichzelf en op elkaar!
Na de kerstvakantie is het team van start gegaan in niveau B. Daarnaast heeft het team een aantal nieuwe spelers verwelkomt. Op 23 januari zal de eerste thuiswedstrijd en tevens de eerste wedstrijd in niveau B worden gespeeld. Met enige gezonde spanning, traint de jeugd iedere donderdagavond naar een hoger niveau!
Vanaf september is dit gezellige team opzoek naar een nieuwe trainer. Heb jij ervaring met het geven van volleybaltraining aan jeugd (12-15 jaar) en lijkt je dit leuk om te doen? Neem dan contact op met jeugdcommissietoesj@gmail.com
de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw