Nieuws

18 January 2016

Toesj Dames 1 wint twee keer op rij!

De tweede helft van het seizoen is voor dames 1 goed begonnen. De dames wisten 8 punten te pakken uit twee wedstrijden. De eerste wedstrijd in januari was uit tegen Arvevo en werd met 0-4 gewonnen door Toesj. In de vierde set kwam Arvevo niet verder dan 4 punten en werd door Toesj gewonnen met 4-25.
Afgelopen zaterdag kwam Tweevv uit Ede op bezoek in de Bongerd. De eerste twee sets waren voor Toesj. In de derde en vierde set kregen de dames het lastiger en Tweevv werd sterker. Hierdoor zijn beide sets verloren. In de vijfde set stond Toesj met 3-8 achter. Met doorzettingsvermogen en vechtlust werd het verschil goedgemaakt en de uiteindelijke setstand 17-15. Toesj kan drie zeer verdiende punten bijschrijven!

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw