Nieuws

22 January 2016

Volleybalvereniging Toesj geeft leerlingen van De Haafakkers volleybaltraining

 2Op vrijdag 22 januari hebben twee enthousiaste leden van volleybalvereniging Toesj een volleybaltraining verzorgd voor 150 leerlingen van basisschool ‘De Haafakkers’ in Heteren. Alle kinderen van groep drie tot groep acht hebben deelgenomen aan deze les. In combinatie met de vakdocenten hebben de leerlingen kennis kunnen maken met de volleybalsport. Met verschillende oefeningen hebben ze de basistechnieken van het volleybal kunnen oefenen. Aan het eind van de les werd nog gevolleybald tegen de leraren onder aanmoediging van de klassen. Kortom een geslaagde dag waarbij we veel kinderen enthousiast kunnen maken voor volleybal. Wil je ook proberen of je volleybal een leuke sport vindt? Wij bieden voor alle kinderen proeflessen aan om kennis te maken met de sport. Mail naar info@toesj.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw