Nieuws

6 February 2016

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oost Betuwe stelt hiervoor €75.000,- beschikbaar! Ook wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Particuliere klanten van Rabobank Oost Betuwe die op 1 maart 2015 lid zijn, mogen stemmen. Van maandag 16 maart tot en met maandag 30 maart mogen zij vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Volleybalvereniging Toesj ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Toesj tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oost Betuwe.

Kijk voor meer info op www.rabobank.nl/oostbetuwe.

Dank voor jouw steun!

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw