Nieuws

24 July 2016

Volleyballer Joris Marcelis de nieuwe trainer Heren 1 Toesj

Joris nu 30 jaar die als jeugd speler bij Toesj is gestart met zijn volleybal carrière gaat H1 komend seizoen trainen. 
Toesj is zeer verheugd met Joris als de nieuwe trainer. Joris de 2.11 m. lange diagonaal speler van eredivisionist Orion speelt zelf momenteel op het hoogste niveau in Nederland. Joris gaat al zijn volleybal ervaring inzetten om komend seizoen Toesj H 1 op een hoger niveau te brengen. Ervaring heeft Joris genoeg al jaren zelf spelende op hoogste niveau in België en Nederland. Als je Joris vraagt naar zijn motivatie krijg je een antwoord waar je als vereniging heel blij van wordt. Joris heeft een prachtig tijd gehad bij Toesj en wilt hiervoor graag iets terug doen. Wat is er dan mooier dan samen met het hoogste heren team van Toesj een mooi volleybal jaar op te bouwen. De Heren trainen op donderdag avond in de sporthal in Heteren en spelen de thuis wedstrijden om 17.00 ook in deze hal.

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw