Nieuws

25 January 2017

DKV-toernooi

Beste volleyballer,

Ook dit jaar wordt weer het ITCG/DKV-toernooi georganiseerd. De gezelligste seizoensafsluiter van heel Nederland waar gezelligheid en sport hand in hand gaan. Dit toernooi zal plaatsvinden op 2, 3 en 4 juni 2017 in Groningen! Het is mogelijk om aan het buitentoernooi mee te doen van de 4e klasse t/m de promotieklasse en vanaf de derde divisie aan het binnentoernooi. Het binnentoernooi is een prestatie toernooi waar een leuke pot met prijzengeld mee te winnen valt. Het buitentoernooi is een fanatiek plezier toernooi waar gestreden wordt voor de felbegeerde winnaarsshirts.
Ook als je geen volleyballer bent maar graag mee wilt doen, geef je op en doe mee in de recreanten poule!

Naast de toernooien worden er ook onvergetelijke feesten gehouden op de vrijdag- en zaterdagavond en is er de mogelijkheid om met je team te komen eten zaterdagavond!
Voor de teams die van veraf komen is er een plekje beschikbaar op onze prachtige DKV-camping! Ook de teams die dichterbij wonen zijn natuurlijke van harte welkom op de camping.
De organisatie is al in volle gang en het belooft een onvergetelijk weekend te worden! 10 februari gaan de inschrijvingen open. Neem een kijkje op de nieuwe website en schrijf je in met je team! Vergeet ook niet om onze facebookpagina te liken!

Voor vragen kunt u de volgende mailadressen gebruiken:
Voor vragen over het buitentoernooi: buitenco@dkvtoernooi.nl
Voor vragen over het binnentoernooi: binnenco@dkvtoernooi.nl

Wij hebben er al veel zin in!

Groetjes,
DKV-bestuur ’16-’17
www.dkvtoernooi.nl

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw