Nieuws

12 February 2017

Toesj walst over Evoba heen

Met enige nervositeit ontving Toesj H1 afgelopen zaterdag in Heteren Evoba. Dit seizoen lijkt elk team namelijk wel punten te laten liggen tegen deze ervaren mannen. De vorige keer wist Toesj in Ederveen dan ook maar nipt met 3-2 te winnen. Voor Toesj was het prettig om na een maand blessureleed de ervaren Ference Verstappen weer terug in de basis terug te zien.

Thuis is Toesj dit seizoen echter ongenaakbaar. Met deze wetenschap en met niets te verliezen begon Evoba met de uitspraak: ‘jullie willen kampioen worden, laat het maar zien’. En dit deed Toesj. Geen enkel moment heeft Toesj Evoba de indruk gegeven dat er in Heteren punten waren te halen. Ondanks dat Roy Uijting af en toe als schietschijf werd gebruikt, had hij de verdediging uitstekend op orde. Dit gaf aanvallers Rob Faber en Mark Jansen alle mogelijkheden om de verdediging van Evoba kansloos te maken. Het werd uiteindelijk 4-0.

Spannend was het vandaag zeker niet. De behaalde vijf punten waren des te belangrijker. Toesj handhaaft dan ook eenvoudig de koppositie in de 1e klasse. Nog 7 wedstrijden te gaan…

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw