Nieuws

20 April 2017

Trainer voor Recreantengroep

Beste Toesj-leden en vrienden van de club,

Onze enthousiaste recreantengroep is binnen een aantal maanden uitgegroeid tot een groot succes! Op dit moment hebben wij 16 leden die door middel van een strippenkaart-systeem meedoen aan de trainingen. Deze zijn op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur op veld 1 in Het Binnenveld. Ideaal voor als je daarna nog meer sociale activiteiten hebt!

Momenteel geven Marjolein en Ivo de trainingen, en dat is super! Vanwege hun betrokkenheid bij de club op meerdere fronten, zoeken we nog één of twee trainers die om de week de training voor onze recreanten willen verzorgen. Wil je graag zelf, ken je iemand, of wil je meer informatie?
Mail dan met: technischecommissie@toesj.nl of zoek ons zaterdag 22/04 even op in de sporthal.

Peter Visser
Technische Commissie

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw