Nieuws

28 June 2017

Volleybal stratentoernooi 2017

Om de zomervakantie goed af te sluiten en het nieuwe sportseizoen weer goed te beginnen organiseert Volleybalvereniging Toesj op 9 september 2017 het jaarlijkse volleybal stratentoernooi. Ook dit jaar zal het recreatieve toernooi gespeeld worden in sporthal ’t Binnenveld, te Heteren.

Het toernooi zal beginnen om 13:00 uur. Vanaf 12:00 uur zijn de deuren geopend zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zich om te kleden.
Tijdens het toernooi zal er een springkussen staan waar de ouders hun kinderen onbezorgd achter kunnen laten. Om 17:00 uur zullen de winnaars bekend zijn en sluiten we af met een drankje en een verzorgde BBQ.

Een team bestaat uit minimaal zes mensen waarvan minimaal 2 dames en maximaal 2 competitie spelers. Afhankelijk van het aantal teams dat zich inschrijven zullen er verschillende poule-indelingen gemaakt worden. Per poule zal er een winnaar zijn die met de beker naar huis gaat.

De kosten voor elk team bedragen 50 euro (inclusief BBQ). Mocht er geen behoefte zijn aan een BBQ dan kan het team zich ook opgeven zonder BBQ. Hiervoor geldt een starttarief van 25 euro per team.

We zijn inmiddels al weer een ruime tijd bezig met de organisatie en we hebben er heel veel zin in. Heb jij ook zin in een actieve en gezellige
middag samen met vrienden, familie en/of buren? Iedereen is welkom, jong en oud.

Stel zo snel mogelijk je team samen en geef je op via stratentoernooi@toesj.nl. Vermeld in de mail een teamnaam, het aantal spelers en of jullie gezellig mee komen eten tijdens de BBQ. De uiterlijke inschrijfdatum is 25 augustus 2017.

Alvast een hele fijne vakantie en tot dan!

Volleybalvereniging Toesj
Activiteitencommissie

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw