Nieuws

2 May 2018

Volgend Seizoen

Beste leden,

De competitie is voorbij en de technische commissie is druk bezig (geweest) met het inventariseren van de wensen van iedereen. Natuurlijk proberen we dit weer zo goed mogelijk in elkaar te puzzelen, maar zoals altijd kunnen we niet iedereen (geheel) tevreden stellen.
We zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal, de kosten die wensen met zich meebrengen, beschikbaarheid van spelers op bepaalde dagen, beschikbaarheid van vrijwilligers om teams te trainen en/of te coachen, de mogelijkheid tot invallen bij andere teams en ga zo maar door!

Mocht je al zeker weten dat je komend seizoen niet voor Toesj speelt, dan is het verstandig om even een e-mail naar de secretaris (zie https://www.toesj.nl/bestuur/) te sturen, in ieder geval vóór 1 juli. Twijfel je nog, laat dan zo spoedig mogelijk aan je contactpersoon van de TC (zie https://www.toesj.nl/commissies/) wat je gaat doen, dan kunnen wij ook knopen doorhakken, wat betreft de teamindeling.

We streven er naar om op de ALV (donderdag 24 mei) de nieuwe teamindelingen aan jullie bekend te maken!

Met sportieve groet,
Namens de Technische Commissie

Peter Visser

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw