Nieuws

9 April 2019

Bericht van de TC

Beste leden,

De competitie is alweer bijna voorbij en de technische commissie gaat weer inventariseren voor komend seizoen. Je mag natuurlijk altijd je wensen ook via e-mail naar de TC sturen, als je een uitgebreide uitleg wil geven mbt je wensen!

Natuurlijk proberen we dit weer zo goed mogelijk in elkaar te puzzelen, maar zoals altijd kunnen we niet iedereen (geheel) tevreden stellen.

We zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal, de kosten die wensen met zich meebrengen, beschikbaarheid van spelers op bepaalde dagen, beschikbaarheid van vrijwilligers om teams te trainen en/of te coachen, de mogelijkheid tot invallen bij andere teams en ga zo maar door!

Mocht je al zeker weten dat je komend seizoen niet voor Toesj speelt, dan is het verstandig om even een e-mail naar de secretaris (zie https://www.toesj.nl/bestuur/) te sturen, in ieder geval vóór 1 juli. Twijfel je nog, laat dan zo spoedig mogelijk aan je contactpersoon van de TC (zie https://www.toesj.nl/commissies/) wat je gaat doen, dan kunnen wij ook knopen doorhakken, wat betreft de teamindeling.

We streven er naar om op de ALV de nieuwe teamindelingen aan jullie bekend te maken!

Met sportieve groet,
Namens de Technische Commissie

Peter Visser

de Bongerd Bakkerij Berentsen Snelders Sport S&P Paneelbouw